Getuigenissen

Ik heb contact opgenomen met DrySolutions voor een vochtprobleem onder mijn vloertegels. De technicus heeft een volledig onderzoek uitgevoerd van de verschillende leidingen en afvoeren en bepaalde de exacte plaats van het probleem. De loodgieter moest enkel het lek komen herstellen. Bedankt voor het efficiënte werk!

DrySolutions spoorde een waterlek op in mijn badkamer. Ze hebben verschillende technieken moeten gebruiken maar het lek kon snel worden gelokaliseerd. Er werd een volledig verslag opgemaakt, zodat ik mijn verzekeraar kon vragen om de opsporingskosten ten laste te nemen. Ik was ook heel blij dat ze niets beschadigd hebben in mijn woning, want ik vreesde echt dat er afbraakwerken nodig zouden zijn, gelukkig was dat niet het geval.

Wij hebben DrySolutions gecontacteerd voor een waterlek aan onze verwarming. De dag nadien stond er al een technicus aan onze deur. Naast de snelle interventie waren wij ook heel tevreden over de vriendelijke service en technische expertise.

We wilden de oorzaak kennen van de vochtplekken op de muren van onze woning. DrySolutions is ter plaatse gekomen en heeft ons kunnen geruststellen: die vlekken dateren al van vroeger… We hoeven ons dus geen zorgen meer te maken over vocht in de woning. Oef!

Bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij een verzekering Top Woning afgesloten bij AG Insurance. Dankzij die verzekering hebben we een beroep kunnen doen op de waarborg Waterschade, want de leidingen bleken versleten te zijn waardoor er waterinsijpeling in de muren was. DrySolutions heeft het waterlek kunnen opsporen, zodat het probleem vroegtijdig kon opgelost worden, vóór de schade nog groter werd.