Wie zijn wij

Onze diensten

Hebt u waterschade in uw woning, maar slaagt u er niet in de precieze oorzaak ervan te vinden?

Sinds 2008 biedt DrySolutions u een professionele en efficiënte service op het vlak van lekdetectie.

Hoe?

  • Ons team komt snel ter plaatse om grondige opsporingen te verrichten. Wij gebruiken daarbij aangepast professioneel materiaal, en dit zonder enige schade toe te brengen aan uw woning.
  • Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerd verslag en voorstellen om uw probleem op te lossen.

Onze doelstellingen:

  • detecteren van waterlekken
  • vinden van de oorzaak van vochtschade
  • voorstellen van eventuele oplossingen

DrySolutions werkt met verschillende verzekeringsmakelaars, expertisebureaus en onderhoudt meer bepaald een nauwe samenwerking met AG Insurance.

Ons team

DrySolutions is een team van professionele technici dat tot uw dienst staat! Onze medewerkers doen al het mogelijke om zo snel mogelijk een oplossing te zoeken voor uw waterschade. Heel ons team staat gereed om u advies te geven en/of bij u thuis een interventie te organiseren.

Onze troeven

Kwaliteit

Beheersen van de verschillende technieken, ervaring, geavanceerde apparatuur, niet-destructieve methode, volledige interventieverslagen: op alle vlakken verbindt DrySolutions zich ertoe professioneel en perfect werk af te leveren.

Snelheid

DrySolutions komt snel ter plaatse en garandeert u dat u in een mum van tijd verlost bent van uw vochtprobleem, dit om te vermijden dat het water zich verder verspreidt en aanzienlijke schade veroorzaakt.

Continue opleiding van de teams

Alle technici van DrySolutions krijgen een intensieve opleiding in de verschillende aspecten van het vak: werkmethode, gebruik van de apparatuur en de laatste technieken, opstellen van het verslag en formuleren van de bevindingen en diagnose stellen.

Kwaliteitsmateriaal

We voeren onze analyses uit met behulp van geavanceerde apparatuur, aangepast aan alle soorten situaties, en zonder uw installatie te beschadigen.